Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 10:57:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшення кристалів хак ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Не погана гра хоча одноманітна якщо грати її одною то не цікаво
Це маленький стрілець, RoBlox Soo, я люблю гру, але я люблю Roblox більше Yahhh
Emoji Puzzle! Puzzle gnuf
Я люблю цю гру 😍тому що я не знаю, що це так весело з другом, і ми можемо грати в неї щодня 😉😊Я не скаржуся на цю гру 😏😏і знаю, що є багато скарг на рекламу. Якщо ви не хочете реклами, ви можете просто зняти свій W
Грав у неї близько 5 хвилин, було весело, витрачав час, але забагато реклами та спливаючих вікон. ВИДАЛЕНО.
Я бачив Emoji Puzzle в рекламі, і це виглядало дуже круто, тому я завантажив його. Це дійсно крута і весела гра, я дуже рекомендую її! Це розслабляє ваш мозок, і це дуже цікаво. Коли вам нудно, Emoji Puzzle – це те, що вам потрібно.😊
Scary Horror 2: Escape Games સાહસિક mudp
Це весела гра, але насправді вона просто повторюється через деякий час.
Не подобається це досить погано для дітей
Це хороша гра, але мене дуже нервує, я не можу розсадити, повна дратівливої реклами
Я люблю гру, до того ж, грати в неї дуже легко ❤️💕 дуже люблю головоломку Emoji
Я люблю цю гру, але в ній так багато реклами, що я щойно грав 5 хвилин і вже показую 8 оголошень!? Справді, чувак? 5 хвилин = 8 оголошень?
47-й рівень такий важкий, тому лише 3 зірки, а інакше 5 зірок
Це більше веселощів, ніж усі ігри! але я думаю, що більше реклами і більше реклами, це не так, як веселощі та бла-бла-бла 😐 стільки реклами
Ця гра хороша, але в ній багато реклами
Все дуже одноманітно
Це така гарна гра, і я люблю цю гру, але в ній так багато доповнень, тому я ставлю лише 4 зірки
Ррпроорр в Україні сьогодні в Україні на початку червня на початку жовтня навіть не знаю, як це було в основному на основі аналізу та обґрунтування ппіірмп на пляжі сьогодні
Це дивовижна гра, коли нам нудно, але в неї є багато доповнень, але я люблю цю гру
Ця гра хороша, але, оскільки реклама багато, мені набридла гра відходів
У локдауні дуже цікава гра т
Круто
Гарна гра
Занадто багато й довготривалої реклами.
ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ
Гра хороша, але засипана рекламою, видаляю!!!!
Набридло дуже швидко
Прикольная рота
Мені все сподобалося, не надто багато реклами і дійсно дуже дивовижна гра. Я граю тільки в цю гру, і нічого, це моя улюблена гра, в яку я грав, тому я поставив 5 зірок
Це дуже гарна гра, але проблема в тому, що реклами (додавання) приходить багато
Emoji Puzzle! Älypelit aogu
Оголошення з’являються кожні два рівні і викликають роздратування.
Оголошення майже після кожного раунду — нісенітниця.. а потім ще одна стратегічно замість наступної кнопки smh. Від розслаблюючої веселої гри вона перетворилася на дуже дратівливу!
Забагато реклами 😡
гра прикольна але мало рівні постійно повторюється я вже пройшов 900 а навіщо будь-які зірочки?
Ця гра дуже весела та мила гра 👍 Я люблю цю гру. Непогано. Спасибі. 🙂
Дуже класна гра я дійшла до 6832 рівня, рекомендую всім!!!
Я поставлю 3 зірок, мені ця дуже подобається 💖👌🏼
Це добре до рівня 80, вони постійно повторюють!
Клас?Таке
Emoji Puzzle! Teka-teki utri
Дуже вражаюче, але я зробив це до 906, і це було так само, як і на початку, але мені це сподобалося
Супер
Успіхів усім вищезгаданим рішенням, щоб зробити це до 2-го, щоб бути поруч для вас, хлопці, розважайтеся Мені подобається ця головоломка, весело, це дивовижно, Я люблю головоломки Emoji, тому що це так весело та дивовижно, я люблю вас, тому зробіть ще 90 ігри, це так добре, що ви повинні зробити відео про це та опублікувати їх на цих дивовижних. Я люблю ваші відео
Ця гра сміття. Це типовий тип ігор, які сповнені реклами (навіть більше, ніж сам ігровий процес) і в основному ні про що. Це просто схема заробітку. Не встановлюйте його, ви лише витрачаєте свій час.
Мені просто подобається ця гра!
Крута гра, дуже добре що без інтернету можна грати повсюду 😙😚😘🥰😍🤩🥳