Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 11:00:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód hibapontok ▞▞▞
▞▞▞ Wheel of Fortune Words 2022 version ▞▞▞
tetszik, de ez. sok hirdetése van
fantasztikus játék segít felébreszteni azokat az agysejteket, amelyek évek óta aludtak
Túl sok hirdetés ezen kívül, a játék szórakoztató
Wheel of Fortune Words Söz qnwk
Bárcsak jobban hasonlítana az igazi műsorhoz
Imádtam, és ötöst adtam volna rá, amíg be nem vezettél néhány homályos, pontszívó szót a Daily Challenge-be.
Ez a játék forró... szó szerint, a telefonom gyorsan felmelegszik ezzel a játékkal
Wheel of Fortune Words Giochi basati sulle parole hqqz
nagyszerű játék, határozottan kihívást jelent az elmének
Szórakoztató, de kissé zavaros. Egy napja telepítettem a játékot, és már háromszor kellett leállítanom és újraindítanom. Ezenkívül néhány hirdetés túl hosszú, és nehéz kilépni, ami nagyon bosszantó.
Közzétettem néhány véleményt, miközben korai hozzáférésem volt, mondván, a késés szörnyű. És sajnos most, miután mindenki számára elindították, még rosszabb. A napi kihívás lejátszása több mint tíz percet vesz igénybe. Feladom. Túl sok értelmetlen animáció és hihetetlenül lassú játékmenet. Szomorú, hogy eltávolítom.
Az állandó ***YÁS és az extrém LAGGING lényegében JÁTSZHATATLANÍTHATJA a játékot, nem lep meg egy újabb ÉRTÉKES IDŐPOCSOLÁS alkalmazás, amelyet a szintén ÉRTÉKES Google Play Áruház biztosít.
A játék nem indul el.
2 csillag CSAK azért, mert az ötlet fantasztikus. Ezt a TMobile Kedd hirdetéséből töltöttem le, szeretem a szójátékokat és a WoF-ot, így örömmel próbáltam ki. Ez azonban rendkívül késés, és ez befolyásolja a játékmenetet, mivel egyes kihívások időzítettek. Ha ez megoldódik, 5 csillagot adnék rá.
Csak nem azt, ami kivétel volt.
Ez a játék csodálatos. megannyi szórakoztató apróság, amit a szavak megfejtése mellett lehet csinálni. Bár én azt is szeretem. Legyen azonban tudatában annak, hogy ez nagyon függőséget okoz.
Megszakad a kapcsolat és folyamatosan összeomlik, ez egy szemetes játék
Olyan rejtvényfejtő játékra számítottam, mint a Szerencsekerék, ez NEM ez a játék, ez csak egy másik keresztszavas játék, ahol a megadott betűkkel szavakat csinálsz. Valószínűleg hamarosan eltávolítom.
sok hosszú hosszú reklám
Nem fog frissíteni... szóval vége a játéknak?
Jól van. Nem adnak hitelt sok olyan szóért, amelyek valódi szavak, ami bosszantó, mert elveszíti sorozatát. Ennek a játéknak bővítenie kell a szókincsét.
Csodálatos... Szeretek mindent, ami benne van.
Wheel of Fortune Words வார்த்தை cit
Android 11-et futtató Xperia 10 III-on nem játszható
Jól szórakozom ezzel a játékkal. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szeret játszani.
Csakúgy, mint bármely más játék ebből a műfajból.
Izgatottan vártam ezt a meccset. Sajnos nincs semmi egyedi vagy különbözik az összes többi szójátéktól. Nagyon hamar unatkozik. És ne kezdj bele a reklámok gazillióiba!!! Ráadásul a hirdetések után nehéz lehet visszatérni a játékhoz.
Nem
Ez a játék kicsit unalmas és nem túl szórakoztató
Ez egy finom szójáték sima tervvel és rengeteg kevert szóval. Többet élvezek, mint a börtönt.
nagyszerű, főleg ha unatkozol, vagy ha olyan gyorsan kell várnod valahol a múltkor, hogy szórakozz és tanulj egyidőben szerintem
néhány hirdetés, de nem rossz. sok móka 🙂
Szeretek játszani minden alkalommal, amikor bejelentkezek. Bár tapasztaltam, hogy az alkalmazás le***y néhányszor, és tapasztaltam, hogy kijelentkezik vagy bezár, összességében ez az alkalmazás szórakoztató. Lehetővé teszi a gondolkodást, a kikapcsolódást, és élvezem a kihívásokkal teli és egyszerű szinteket.
Nincs készpénz, de serkenti az agyi tevékenységet
Most kezdtem el játszani, jelenleg a 22. szinten vagyok... Szórakoztató játék eddig, egyelőre 5* (a változtatás jogát fenntartjuk)
Wheel of Fortune Words Игре са речима bvz
Nagyon jó játék, az unokahúgom folyamatosan játszott vele
Semmi olyan, mint a Szerencsekerék. Egy Szerencsekerék játékban reménykedett, amely tükrözi a tévéműsort. Törlés most.
Ha szereted a Szerencsekerék, valamint a szójátékokat, ez a játék az! Többnyire valóban keresztrejtvényekről van szó, amelyek szerencsekerékre emlékeztetnek.
Jó játék, de sok reklám.
Szeresd azt a kereket. Amióta be van kapcsolva nézem.
szórakoztató és hangos játék.
GODZILLA BATTLE LINE Strategie nncd
Szórakoztató játék, ami nem túl egyszerű! Elég sok hirdetés
Imádom ezt az új szójátékot, semmi köze a szerencsekerékhez, ez csak olyan szójáték, más is, még mindig 5 csillagot adok rá, mert szeretem a szójátékokat