Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 11:05:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tears of Themis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tears of Themis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite tokens ▞▞▞
▞▞▞ Tears of Themis 2022 version ▞▞▞
Διορθώστε το πρόβλημα σφάλματος από τη νέα ενημέρωση, ειδικά για χρήστες Android 12
Αυτό το παιχνίδι έχει ένα πολύ καλό πακέτο φωνής (παίζω ιαπωνική έκδοση), ωραίο σχεδιασμό χαρακτήρων και καλή ιστορία.Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι χρήσιμο να παίζεις και οι προγραμματιστές αναζητούν πάντα σχόλια μέσω ερευνών με ανταμοιβή. Δεν πρόκειται μόνο για τον ρομαντισμό, υπάρχει μια ιστορία και πρέπει να την προσέξεις για να παίξεις αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα λεπτό, αλλά ευχάριστο παιχνίδι. Αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία ειδικά αν σας αρέσουν και τα εγκληματικά παιχνίδια.
κολλάει πριν από τη σύνδεση μετά την τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος; δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα πριν. προσπάθησα να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω, δεν λειτούργησε. Είμαι βέβαιος ότι δεν είναι η μνήμη του τηλεφώνου μου, καθώς έχω ακόμα πολύ χώρο. δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό για μερικούς μήνες, αλλά μετά δεν μπορώ να συνδεθώ πια rn και είμαι πολύ μπερδεμένος. Το παιχνίδι μου συνεχίζει να κολλάει και δεν μπορώ να συνδεθώ πια για να παίξω το παιχνίδι. οπότε παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα για μένα.
Γεια χμμ, έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν, αλλά θέλω να επιστρέψω, μπορείτε να διορθώσετε το τρομακτικό σύστημα σύνδεσης όπου έπρεπε να έχω έναν κωδικό στο Gmail μου, παρακαλώ ό,τι του αποστέλλεται ο κωδικός και πηγαίνω στο Gmail μου, το ανανεώνω πάντα όπως διορθώνεται το!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι αλλά μετά την πρόσφατη ενημέρωση συνεχίζει να κολλάει και δεν μπορώ να μπω. Εμφανίζει την οθόνη φόρτωσης πριν από τη συντριβή, δοκίμασε την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Υπάρχει ένα συμβάν σε εξέλιξη και επηρεάζομαι σοβαρά εξαιτίας αυτού του σφάλματος. Διορθώστε το συντομότερο δυνατόν, είναι πολύ ενοχλητικό.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα κολλάει συνεχώς. Δεν έχει σημασία σε ποιο διαδίκτυο είμαι συνδεδεμένος ή αν χρησιμοποιώ δεδομένα. Προσπάθησα να διαγράψω και να κατεβάσω ξανά, να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου... τίποτα δεν βοηθά. Το θέμα ξεκίνησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.Είναι πραγματικά απογοητευτικό μιας και έχω ήδη ΠΛΗΡΩΣΕΙ για τη μηνιαία συνδρομή που μου δίνει ανταμοιβές για το check in καθημερινά και τώρα δεν μπορώ καν να το εκμεταλλευτώ.
Αυτό ήταν ένα πραγματικά απολαυστικό παιχνίδι μέχρι που άρχισε να καταρρέει. Το επανεγκατέστησα και το επόμενο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπόρεσα να συνδεθώ. Οπότε το επανεγκατέστησα, για να κολλήσει ξανά.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Αλλά δεν έχω καταφέρει να το παίξω! Συνεχίζει να συντρίβεται μόλις φτάσω στην οθόνη εκκίνησης της βρύσης. Δοκίμασα να ενημερώσω το κατάστημα παιχνιδιών μου, έχω ενημερώσει την έκδοση της προβολής ιστού του συστήματός μου, έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή πολλές φορές και έχω διαγράψει τα αποθηκευμένα δεδομένα στην κρυφή μνήμη και επανεκκίνηση του τηλεφώνου μου. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί!Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, οπότε είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν μπορώ να το παίξω.
Συντριβές. Προβλήματα σύνδεσης. Συνεχείς συντριβές. Κολλήθηκε στη σελίδα σύνδεσης. Γίνεται ενοχλητικό σε αυτό το σημείο. Διορθώστε ήδη τα προβλήματα σφαλμάτων και σύνδεσης.
Όταν παίζω, το παιχνίδι παγώνει κάθε φορά που κάνω ένα κεφάλαιο και πρέπει να βγω από το παιχνίδι και να το ανοίξω ξανά, πρέπει να κάνω ό,τι έκανα ξανά από την αρχή, ακόμη και πολλές φορές για να ολοκληρώσω τελικά ένα μόνο κεφάλαιο.
Γεια σας, τα 3309,90 MB είναι πολύ μεγάλα για ενημέρωση. Καθάρισα και απεγκατέστησα ορισμένες εφαρμογές, αλλά δεν μπορώ να κάνω λήψη 🙃
Υπέροχη ιστορία, υπέροχοι χαρακτήρες, διασκέδαση, δεν χρειάζεστε χρήματα για να είστε τυχεροί στα spawns Έχει παρόμοια αίσθηση με τον Ace Attorney. Αγαπώ κυριολεκτικά τα πάντα σε αυτό. Αλλά από τότε που ενημερώθηκε το τηλέφωνό μου, το παιχνίδι δεν θα φορτωθεί και συνεχίζει να με διώχνει όταν προσπαθώ να συνδεθώ. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά, αλλά κατά κάποιο τρόπο έκανε τα πράγματα χειρότερα. Δεν υπάρχει καν ήχος/μουσική στην οθόνη φόρτωσης. (Επίσης, δεν μπορώ να ενημερώσω την προβολή ιστού του συστήματος Android για κάποιο λόγο που θα μπορούσε να είναι μέρος του προβλήματος 😂🥲
Ξοδέψατε πάρα πολλά πραγματικά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι για να καταρρεύσει στην οθόνη τίτλου τώρα. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε και δεν θα στεναχωριόμουν τόσο πολύ αν δεν είχα ξοδέψει τόσα πολλά σε αγορές παιχνιδιών. Ναι, έκανα τις ενημερώσεις της προβολής Ιστού και εκκαθάριση την προσωρινή μνήμη. Απλώς δεν θέλει να λειτουργήσει πια.
Δεν ξέρω γιατί διαγράφηκε το σχόλιό μου, αλλά ζω το παιχνίδι, ωστόσο δεν μου επιτρέπει να συνδεθώ και να πω ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ στον διακομιστή παρόλο που έχω πλήρεις γραμμές, είμαι σε lte και wifi (δοκίμασα και τα δύο) και περίμενα λεπτά έως ώρες για να επαναφορτωθεί και δεν με βοήθησε καθόλου. Αν κάποιος έχει συμβουλές ή υποστήριξη μπορεί να με βοηθήσει, θα ήταν υπέροχο, ευχαριστώ.
Είμαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού. Μου αρέσουν τα γραφικά μέχρι στιγμής, λίγο πολύ βαριά για το τηλέφωνό μου χαχα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αυτού του παιχνιδιού. μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το φύλο. Εύχομαι απλώς να υπάρχει επιλογή φύλου. Αλλά υποθέτω ότι η εταιρεία εξακολουθεί να μην είναι ανοιχτή στο παιχνίδι LGBTQIA. Αλλά mehhhhh Ohhh nevermind απλά έπεσε το παιχνίδι αντίο
Cooking Max:fun cooking games Arcade lmy
Αυτό το παιχνίδι ήταν ωραίο στην αρχή. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ενημερώσουμε τις Κύριες και Προσωπικές Ιστορίες. Χρειάζεστε περισσότερα επίπεδα και στο Trials of Themis! Ευχαριστούμε που δημιουργήσατε το Vyn, btw
Το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει ακόμα κι αν όλα είναι ενημερωμένα.
Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε σφάλματα, απλώς στείλτε email στην εταιρεία και θα εργαστούν σκληρά για να σας βοηθήσουν! Τα έκαναν μαζί μου! Το παιχνίδι μου λειτουργεί άψογα τώρα! (Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε το Uid σας για να αρχίσετε να ζητάτε από οποιονδήποτε φίλο που δεν έχει τα σφάλματα να σας στείλει το uid σας. Εάν μπορείτε. Εάν όχι, υπάρχουν άλλοι τρόποι )
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Το στυλ παιχνιδιού και όλα. Η ιστορία δεν μοιάζει με το τυπικό ρομαντικό παιχνίδι otome. Πραγματικά με παίρνει σαν να είμαι δικηγόρος που κάνω έρευνα. Παίζω από την 1η μέρα και δεν βλέπω τον εαυτό μου να το απεγκαταστήσω στο εγγύς μέλλον. Παρόλο που δεν υπάρχουν νέα κεφάλαια εδώ και λίγο καιρό, αλλά υπάρχουν πολλά γεγονότα. Αφού τελείωσε ένα γεγονός, ήρθε ένα άλλο, αυτό με κάνει να απολαμβάνω πολύ το παιχνίδι
Έδωσα αρχικά 5 αστέρια, αλλά αφού έβαλα το χριστουγεννιάτικο πανό, απογοητεύτηκα που δεν πήρα την κάρτα SSR που ήθελα, αφού ξόδεψα όλα μου τα χρήματα μόνο για να πάρω αυτήν την κάρτα. Ελπίζω να υπάρχει ένα σύστημα όπου θα επιτρέπει στους παίκτες να πάρουν τη συγκεκριμένη κάρτα ssr που ήθελαν. Δεν είναι όλοι οι παίκτες πολύ τυχεροί με τα παιχνίδια gacha. Ξόδεψα χρήματα νομίζοντας ότι βοηθάω αυτό το νέο παιχνίδι, αλλά μετά από αυτό το περιστατικό, αποφάσισα ότι δεν θα παίξω άλλο αυτό το παιχνίδι. Θα διεκδικήσω το μηνιαίο πάσο μου και τέλος.
Tears of Themis จำลองสถานการณ์ tgz
Ωραίο παιχνίδι! Νόμιζα ότι αυτό είναι παιχνίδι τηλεφωνικής συνομιλίας, αλλά δεν με πειράζει. Το παιχνίδι είναι ωραίο, συλλέγετε στοιχεία, συζητάτε και πολλά άλλα. Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί βάζετε το σύστημα gacha, αλλά είναι μια ωραία προσθήκη, υποθέτω. Είμαι ακόμα νέος σε αυτό το παιχνίδι, στη διαδικασία εκμάθησης. Ελπίζω να μην γίνει πιο περίπλοκο.
Συνεχίζει να συντρίβεται. Λατρεύω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό το παιχνίδι. Ξόδεψα και λίγα λεφτά! Αλλά δεν μπορώ να επιστρέψω στο παιχνίδι χωρίς να κολλήσει.
είναι ένα αρκετά ευχάριστο παιχνίδι! αγαπώ όλους τους χαρακτήρες τόσο πολύ. Είμαι αρκετά τυχερός και με το gacha. Ωστόσο, δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο στο παιχνίδι. Μόλις ολοκληρώσετε την κύρια ιστορία και τις προσωπικές ιστορίες του χαρακτήρα, κολλάτε σε έναν ατελείωτο κύκλο καθημερινών αποστολών που μπορεί να γίνουν πολύ επαναλαμβανόμενες. ναι, υπάρχουν τακτικές εκδηλώσεις. αλλά θα ήταν ωραίο να ενημερωθεί σύντομα η κύρια ιστορία!
Δεν ξέρω γιατί η κριτική μου διαγράφεται συνεχώς. Το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει και δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι, επομένως δεν μπορώ να εξαργυρώσω κανέναν κωδικό ή να αποκτήσω πρόσβαση στα περιορισμένα συμβάντα και σίγουρα τίποτα δεν πρόκειται να αποζημιωθεί. Έχω ήδη δοκιμάσει όλα όσα προτείνετε στα σχόλια και τίποτα.
Δεν μπορώ καν να ανοίξω το παιχνίδι. Συνεχίζει να κολλάει και ξέρω ότι δεν είναι το τηλέφωνό μου. Ακόμη και με wifi, η εφαρμογή κλείνει μόνη της.
Tears of Themis Simulation hqp
Μου αρέσει πολύ, αν και μετά την ολοκλήρωση της ιστορίας, πραγματικά δεν έχετε άλλους τρόπους να συλλέξετε s-chips, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη χρήση του gacha. Όσο κι αν μου αρέσουν τα γεγονότα, δεν δίνουν πολλά s-chips και δεν υπάρχει καμία λέξη για τα επόμενα κεφάλαια της ιστορίας και για το πότε θα βγουν. Επεξεργασία: διορθώθηκε το πρόβλημά μου Έπρεπε να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα ζήτημα κάθε ενημέρωσης γιατί αυτό θα ήταν απίστευτα ενοχλητικό.
Έχει περιστασιακά σφάλματα, αλλά συνήθως μπορεί να διορθωθεί με επανεκκίνηση της συσκευής μου. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκπληκτική <3
Tears of Themis Simülasyon cskl
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ! Δεν υπάρχουν μόνο υπέροχες πλοκές, υπέροχη ποιότητα γραφικών και πραγματικά όμορφη τέχνη και εφέ. Υπάρχουν επίσης εκδηλώσεις και περισσότερα διαθέσιμα στάδια για να κερδίσετε S-tokens!! Ευχαριστώ!! ❤️❤️ Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παίξετε! 🙌
Δεν μπορώ να συνδεθώ εδώ και 4 μέρες. Το παιχνίδι διακόπτεται στην οθόνη σύνδεσης. Έχω πληρώσει για τη μηνιαία κάρτα που σας δίνει αντικείμενα κάθε μέρα για 30 ημέρες και τώρα δεν μπορώ να διεκδικήσω τις ανταμοιβές μου. Εάν δεν συνδεθείτε, χάνετε τις ανταμοιβές, νιώθω εξαπατημένος γιατί αμφιβάλλω ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα για τις ημέρες που έχασα ακούσια. Για να μην αναφέρουμε την εκδήλωση στην οποία δεν μπορώ πλέον να συμμετέχω. Απολάμβανα την ιστορία, τους χαρακτήρες και τις κάρτες, αλλά τώρα το παιχνίδι δεν λειτουργεί. Εξαιρετικά αναστατωμένος.
Μόλις τώρα, παίζω τη συζήτηση. Στο πρώτο κύμα πάει καλά αλλά όταν στράφηκε στο δεύτερο κύμα σταματά ξαφνικά. Προσπάθησα να πατήσω το auto debated για να ελέγξω αν το κινητό μου απλώς καθυστερεί, αλλά δεν το κάνει. Περιμένω λίγο, αλλά έχει σταματήσει ακόμα, οπότε απλά αφήνω τη συζήτηση. Δεν ξέρω ότι αυτό οφείλεται στο δίκτυό μου ή ότι υπάρχει σφάλμα στο πρόγραμμα. Θέλω απλώς να παίξω ειρηνικά, παρακαλώ διαφώτισέ με.
Λατρεύω την πλοκή και τα κινούμενα σχέδια, αλλά παρακαλώ να είστε γενναιόδωροι δίνοντας S-Chips, έχω ήδη τελειώσει την ανωμαλία και την κύρια ιστορία. Τουλάχιστον δίνετε αξιοπρεπείς ανταμοιβές σε γεγονότα που δεν μας αναγκάζουν να κάνουμε φάλαινες.
Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το παιχνίδι. Η εμπειρία μου στο παιχνίδι ήταν τόσο ομαλή τον τελευταίο καιρό μετά την τελευταία ενημέρωση. Αν και, προτείνω να προσθέσουν περισσότερο πλαίσιο στο μέρος της ψυχιατρικής/ψυχολογίας. Επίσης, μου αρέσει πολύ η τέχνη, η πλοκή και οι χαρακτήρες. Το BGM είναι επίσης υπέροχο, ειδικά στην προσωπική ιστορία του Vyn. Σας ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι.
Παίζω παιχνίδια του Mihoyo και μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένου αυτού.Είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος παιχνιδιού otome που όχι μόνο ανακαλύπτει ρομαντικές ιστορίες, αλλά παίζει επίσης τον ρόλο του στρατιώτη και του ντετέκτιβ που έκανε αυτό το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ωστόσο, αντιμετώπισα συντριβή του παιχνιδιού κατά τη σύνδεση. Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής θα το διορθώσει το συντομότερο. Ευχαριστώ!!!
προσπάθησα να το κάνω, να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου και να λειτουργήσω το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. παρακαλώ λύστε αυτό το πρόβλημα.
Είναι υπέροχο, αλλά ελπίζω ότι οι μάρκες μπορούν να γίνουν εύκολα σαν πένα. Έχω πολλές δεκάρες μέχρι το σημείο Idk ποια είναι η λειτουργία του