Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 11:11:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ruštinu pro Začátečníky: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ruštinu pro Začátečníky: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Ruštinu pro Začátečníky: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Tato aplikace je opravdu skvělá. Ruština je velmi těžký jazyk na naučení. Ale s pomocí této aplikace jsem hodně pokročil. Jejich výslovnost je také perfektní.
tato aplikace velmi pěkně běží hladce
Nejlepší aplikace pro učení slov pro děti
Moc pěkná hra, líbí se mi.
Je to prostě úžasné, opravdu úžasné, líbí se mi to Pokračuj
Velmi zajímavá aplikace pro výuku ruštiny!! Je to užitečné a snadno se používá.
Tato aplikace je velmi užitečná a kvalitní pro ruské začátečníky, kteří se chtějí naučit ruský jazyk. Také nejsem Rus, ale v této aplikaci se v ní něco naučím.
Toto je velmi pěkná aplikace. Tuto aplikaci jsem již použil. Chápu, že po použití této aplikace se odtud mohu snadno naučit ruský jazyk. doporučeno.
Velmi dobrá aplikace vhodná pro ty, kteří se chtějí učit rusky od začátku.
toto je jedna z nejlepších aplikací, které jsem kdy používal. Kdykoli mám čas, zvykl jsem si učit se jazyk a aplikace se opravdu snadno používá. příliš uživatelsky přívětivý.. v této aplikaci není žádná chyba.. každý by měl tuto aplikaci vyzkoušet..miluji ji
Velmi zajímavá aplikace. Líbí se mi, že se snadno učí.
Ano, jsem spokojená. Děkuji
Yeni Başlayanlar için Rusça: LinDuo HD Eğitici eyz
Ruština pro začátečníky: linDu HD je velmi užitečná pro výuku ruského jazyka. Osobně doporučuji tuto aplikaci pro výuku ruštiny.
Egg Wars சாகசம் dufh
Ahoj. Tato aplikace je jednou z nejlepších aplikací pro výuku jazyků. Má velmi pěkné uživatelské rozhraní a snadno se s ním pracuje. Skvělé 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
opravdu velmi úžasná aplikace
Russian for Beginners: LinDuo HD শিক্ষামূলক swk
Ruština pro začátečníky velmi dobrá aplikace pro výuku ruského jazyka
Toto je úžasná herní aplikace. Všichni používají aplikace velmi snadno
Dobré pro učení a zapamatování slovíček, důrazně doporučujeme spárování s Duolingo a dalšími zdroji, abyste se naučili gramatiku/strukturu vět a fráze.
velmi úžasná aplikace. Nejlepší kvalita grafiky. Velmi jednoduché, ale o to zajímavější. Takže tomu dávám hvězdičku.
Tato aplikace je velmi užitečná, pomocí této aplikace se můžeme snadno naučit ruský jazyk
tato aplikace mi opravdu pomůže naučit se ruštinu jednoduchým způsobem
Je to krásná, užitečná a zábavná aplikace
Je to nejlepší aplikace pro výuku jazyků, kterou jsem kdy viděl. Doporučuji tuto aplikaci, pokud se opravdu chcete naučit rusky!
Lidé říkají, že ruský jazyk je těžké mluvit. Ale myslím, že ne tak těžké. Tato výuková hra je úžasná, když se naučíte rusky.
Skvělý způsob, jak se naučit rusky. Vývojář je tak chytrý. Aplikace se mi líbila.
je to dobrá aplikace pro výuku ruského jazyka. Zkouším to a líbí se mi to
Toto je úžasná aplikace pro výuku správného pravopisu v ruských jazycích. Tuto aplikaci mám tak rád, protože je jednoduchost & skvělý grafický design. Je tak snadné se naučit & používejte u zkoušky mozek!! ❤❤
Je to úžasná aplikace Snažím se naučit více o jazyce ruština, tato aplikace mi pomáhá znát mnoho slov o tomto jazyce
Toto je pravděpodobně jedna z nejlepších aplikací pro výuku ruského jazyka. Nainstaloval jsem si ji, aniž bych věděl, že se rusky naučím tak rychle a celkově je tato aplikace podle mého názoru skvělá!
Ruský jazyk je tak těžké se naučit..ale s pomocí této aplikace si myslím, že se zdokonaluji..hodně mi to pomohlo..teď už umím víceméně rusky..díky této aplikaci❤️
Tato aplikace je opravdu úžasná. Je opravdu velmi užitečná a efektivní pro učení ruského jazyka.
Tato aplikace je pro mě velmi dobrá k učení ruského jazyka, opravdu oceňuji velmi dobrou aplikaci
Taková užitečná věc, kterou se můžete rychle naučit!
Jaká skvělá aplikace, jak se naučit tento obtížný jazyk
Ne všechna slovíčka jsou v češtině, dokonce celá lekce číslovek je ve filipínštině. Díky za odpověď, prosím ještě: Verbs 1, Body parts
Jsem z Íránu, hledal jsem aplikaci takhle! je to zázrak na učení ruska, opravdu mě to baví a doporučuji
Velmi důležité aplikace. Líbí se mi to... Pěkné hry...
Russo para Principiantes: LinDuo HD Educativo adfn
Líbí se mi to, skvělá aplikace 😍
Dobrá hra pro velmi základní revizi. Doporučil bych hráčům, aby se naučili ruskou abecedu. Což není s praxí nic těžkého, protože ruština ve srovnání s angličtinou je většinou fonetická. Ale základní znalost gramatiky by byla také užitečná. To je důvod, proč navrhuji, že je to dobrá revize pro nové studenty. Nicméně zábava.
wow to je opravdu úžasná hra je to velmi zábavná hra miluji tuto hru