Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 11:14:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PunBall ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PunBall IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno število kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ PunBall 2022 version ▞▞▞
Res uživam v igri, vendar dajem 3 zvezdice zaradi energijskega sistema. Ne bi me motilo toliko, da lahko ves čas gledam oglase; vendar sem brez oglasov in sem dobesedno dal na time out.
Super zabavna igra. Veliko oglasov z ugodnostmi.
Je zelo zasvojenost in ne plačujem za nič in se počutim močnega, možnosti plačila so najboljše, saj imajo nižje cene kot druge igre na trgu in imajo veliko možnosti, za katere sem bil umazan za nakup. Ta igra je res zabavna, z lepo grafiko in neverjetnimi kombinacijami v bitki, ki sproži lepo škodo.
Cooking Fest:juegos de cocina Arcade mbxv
Ta igra je bila zabavna, vendar se takoj spremeni v igro za plačilo vnaprej, tako kot vse druge igre. Kdaj bodo razvijalci izvedeli, da nihče ne bo še naprej veliko plačeval za takšne stvari? Nehajte biti pohlepni. Ljudje bi še naprej igrali tako, če bi nehali
Resnično uživam v tej igri do zdaj... Na začetku je bilo malo zmedeno.. Lepo bi bilo, če bi se, ko se pojavi veščina, izbrali, če bi imela opis, kaj ta veščina počne... Razen tega, zabava igra!!
Igro bi rad bolje ocenil, a mikrotransakcije v vašem obrazu so nore. Trenutno imam na zaslonu približno dodatne ikone, ki me prosijo, da porabim več kot 10 dolarjev za vsako. Bomo videli, kako daleč lahko pridem brez porabe denarja.
Ko se borite s šefom, se pojavi napaka, ki zamrzne po vsakem napadu.
To je odlična igra in zabava, vendar je velika težava, da se igra vsakič, ko vstopim v igro, ne poveže z mojim profilom za Android, kar me poziva, da vsakič izbrišem podatke, da lahko izberem profil, ki ga uporabljam. Upajmo, da je to mogoče popraviti.Dobra igra, vendar nizek padec kristalov, ni prijazen do f2p
PunBall Puzles oti
Da bi bili resnični, igra je dobra, igram se že teden dni po izidu igre, lepo je, da je včasih lahka, včasih težka in je precej dobra in tako sem navdušen nad posodobitvijo hišnih ljubljenčkov in... Punrank. Zdaj sem v srebru in sem včeraj med top 2... Toda kar od nikoder je 5 igralcev doseglo 1 milijardo v enem dnevu, ko se je boril z Nian in jaz alrydy sem vedel, da goljufajo. Želim, da naredite svojo igro bolj varno, tako da nihče ne bo mogel narediti takšnega vdora in podobno. (10459768 Sandbox) Moj ID v igri
Koncept igre je res dober. Igra sama? Ne toliko. Ampak zakaj? Odgovor je DENAR. Želijo, da plačaš za vse. Celo uro za igranje (10 energije). Želite igrati več? Kupi. Težavnost iger se prehitro spreminja. Ne moreš mleti, da bi imel boljšo opremo, ker po treh igrah nimaš energije. Želite biti močnejši, da lahko premagate ravni? Kupite čim več škatel. Zelo slabo. Ne želite biti razočarani? Ne igrajte te igre še. POPOLNOMA P2W
Ste izbrisali moj pregled? res? V redu. Da skrajšam za druge. Tako imenovana žogica "Glitch" vas bo zavrgla iz zmag. Videli boste, da se bo zgodilo. Spominja se kroglic, ko so bile ujete, so navedle, da gre za napako, vendar je v resnici to, da vam prepreči zmago, zato boste plačali denar, da bo vaš lik močnejši. Če se vaša žoga ujame v zanko, iz katere se ne more vrniti k vam, kot je ujeta za črto zaradi delitev sluzi, bo magično šla skozi vse, da bi vas zajebala. Posnetek zaslona
Iskreno neverjetno in zabavno! Potrebuje strategijo pri ciljanju žogic, vendar je čez nekaj časa lažje narediti trike. Tudi dostojni sistemi nagrajevanja. Vsekakor res zabavna igra! To je mešanica archera (vendar si čarovnik) in razbijalca opeke! Edina težava, ki jo imam, je, da igra prehitro postane pretežka. Brez porabe denarja postane zelo težko premagati nivoje 7, razen če vsakič, ko pridobite veščino, dobite popoln zvitek.
Počuti se komaj preizkušenega, ravni so zelo odvisne od sreče in redko bo dovolj sovražnikov, da bi šef lahko premagal. Skupaj z zaboji z denarnim plenom je to zelo neprijetna igra.
Zelo neuravnotežen je 100-odstotna sreča, da dobiš res dobre žogice in kombinirane sposobnosti in tako enostavno je, da ne narediš ničesar ali pa dobiš tako slabe stvari, da dobesedno ne moreš narediti ničesar
Začne se odlično, dokler ne dosežete določene stopnje, obtičal sem za 2 dni, nisem mogel počistiti stopnje brez porabe denarja. Naredite okoli 1k dmg, vendar ima sovražnik 500k H, in tudi skeleton sumoners potrebujejo nerf ali pa jih le malo zarodijo. Ne izgubljajte časa s to igro
Zabavni križanec iger več različnih žanrov v eni igri. Toda brezplačni preizkusi za vsakodnevni izziv jemljejo energijo, popravite!
Ta igra je tako ljubka in zelo zasvoji, preprosta, a zadovoljiva igra.
Nikoli ne puščam ocen iger, vendar je to smešno. 1. Ljudje, ki se pritožujejo nad igro in ne morejo prestati določenih faz, so preprosto slabi v igri in ne želijo razmišljati. 5* 2. Ta vikend so bili izpuščeni hišni ljubljenčki, super, nova vsebina je vedno cenjena. Zato sem se odločil, da bom zanje porabil svojih prihranjenih 7k draguljev, kot vsak običajen posameznik. Potem pa danes ponujajo posebno, saj dobro vedo, da bodo ljudje porabili svoje dragulje, čisti $ grab. Popolnoma grozno. -10*
To je bila sprva zabavna igra, vendar na višjih ravneh postane nemogoča. Več kot en teden sem obtičal na stopnji 95. Za to igro sem celo porabil denar, kar zdaj močno obžalujem. Ne bom ga več igral, dokler se ravnotežje ne izboljša. Ta igra je samo ponor denarja.
Dobre, a slabe Igre, vse skupaj pa pregrevam telefon kot noro do te mere, da me je strah igrati to pred spanjem, če zaspim z igro v mirovanju v ozadju te igre pa sveti Kristus
Ta igra je izredno dobra za igro brejk, vendar je na žalost veliko pretežka. Sploh ne vem, ali je to vprašanje plačila za zmago, nad deseto stopnjo postanejo stopnje vedno bolj in bolj skoraj nemogoče, razen če dobite Shadow Ball, najbolj redko spretnost v igri. Ali pa se vsaj zdi, da je to najbolj redka veščina v igri. Razvijalci morajo resno preučiti težave. Dokler ne udarite v to steno, je igra res zabavna.
Pinnacle of Pay to Win, ki vam poskuša zaračunati vsako priložnost, ki jo dobijo, toliko oglasov za osnovne stvari, zelo težka igra, če ne želite odpreti denarnice za zmago. (Njihov odgovor ne predstavlja natančno njihovega igranja, pridobivanje sredstev v igri ne nadomesti veliko poskusov, da bi dobili vaš denar)
PunBall Älypelit ohjz
Igra je odličen ubijalec časa, vendar sem žalosten, da bonus dogodki, ki se dogajajo, ne sledijo tako, kot bi morali biti, in počutim se, kot da me ogoljufajo s svojim časom, saj skoraj ne dobim nobenega plena. Plz Devs popravite to
To je Habby, moral bi vedeti, da bo to nesramen denar. Tbh igra ni slaba, vendar so nenehne zahteve za plačilo žaljive. In tudi bonus oglas na koncu vsake faze ne doda nobenih nagrad, tako da je to zabavno.
Lahko bi naredil nekaj novih spretnosti z žogo, kot so nekatere z učinki kamna in vetra ter kombinacije z ojačevalci elementov, prav tako bi bilo lepo s hišnim ljubljenčkom za pomoč ali kaj podobnega
Neverjetna igra, v to igro je vloženo veliko podrobnosti in pozornosti
super igra, vendar preveč napak, kaj če jih popravite pred več posodobitvami, na primer element bracer naj bi poškodoval vse pošasti, če jih je več kot 15, vendar jih je bilo približno 30 in ne delujejo in to je le eden od mnogih elementov, ki delujejo ne dela
Veseli me, da niso odpravili napake v oglasih, ki se sproži in blokira njihove lastne oglase
Užival sem v tem block breaker/rpg. To je pametno, a na ravneh, kjer samo počakaš, da umreš in začneš znova, naletiš na zid precej hitro. Tudi meteorska palica pomeni, da lahko spustite ločen napad. Mislim, da lik sproži to animacijo naboja lave, a ti nesramno sprožiš svoje redne napade.
PunBall Geduldsspiele pbca
Piggy Bank je najslabša stvar, kar sem jih kdaj videl v igri. Vsi dragulji, ki jih zaslužite na ravni, gredo v banko, za katero morate plačati. Ne morete reči, da niste plačani za igranje, če je to točno to, kar morate storiti. To je v redu igra, če želite izgubljati čas ali zmotiti svojega otroka za nekaj minut. Ne vlagajte časa ali denarja v ta šepav odcep Habbyjeve bolj priljubljene igre Archero.
Sporočilo za preverjanje P2W. Bilo je zabavno. Vendar pa postane v nekaj dneh zelo težko. Težava je v tem, da mehanika igre ("naključna" razporeditev sovražnikov) onemogoča zmago. Končno, ko podate žogo med 10 sovražnikov in pričakujete, da bo nekaj časa skakala naokoli, se ta "naključno" napačno odbije in se vrne. Včasih gre celo skozi sovražnike, kar je napaka za običajne žoge. Če bi bilo pošteno, bi bila dobra igra. Kršijo svoja pravila samo zato, da bi vas prisilili, da porabite denar.
Igrano en dan dobro, zdaj pa kar zmrzuje sredi igre
Ta igra zahteva veliko denarja od potrošnika. Razvijalec je odgovoril na moj komentar in popolnoma prezrl moj komentar na prizanesljiv način. Vem, kako igra deluje... postaja težja.... Ko pa porabiš 10, potem 20 pa 30 .... kdaj se neha. Na žalost sem porabil 30 $ in nisem videl nobene prave spremembe. Samo še en pameten pograbitev denarja. Škoda, ker ima igra potencial. Za celotno igro lahko porabite 30 $ za steam. Moj predlog je, da igrate brezplačno ali sploh ne igrajte.