Post by celicorsainie on Feb 28, 2022 11:23:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIFA Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIFA Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pierwowzory hakerskie ▞▞▞
▞▞▞ FIFA Football 2022 version ▞▞▞
Szczerze mówiąc, jest to śmieć, nawet z ulepszeniami w grze, takimi jak komentarz, grafika itp. Gra nadal jest zła, sugeruję użycie tego samego silnika, którego używasz na konsoli, aby poprawić grę, źle spróbuj ponownie zainstalować grę w 2023 r., aby sprawdzić, czy nastąpiła jakaś poprawa, ale na razie usuwam grę
Teraz mogę powiedzieć, że jest coś, co może przyciągnąć fanów piłki nożnej do fifa mobile. Ale jest problem z mojej strony, tzn. nie naprawiam grafiki automatycznie....proszę to zmienić, abym mógł doświadczyć gry w wyższej grafice, ponieważ mój telefon może uruchomić fifa w najwyższej grafice, ale ustawienia automatyczne zablokowały mnie w średnim wyświetlaniu że twoje urządzenie nie obsługuje high-end🥲
To była świetna gra. Wersja 2021 była oszałamiająca. Ale aktualizacja 2022 była bardzo słaba. Jedynym plusem są komentarze i śpiewy tłumu. Postanowiłem więc już nie grać.
Ech, czasami jest to fajna gra, ale jeśli nie chcesz wydać trochę gotówki, aby zdobyć przyzwoite rzeczy, czasami dość trudno jest nawet zarobić przyzwoitych graczy, nawet po godzinach i dniach grindowania. gracz wyrównujący gry przetwarza to bezbożnie drogie. Awans graczy to bezużyteczna lista. EA NAPRAWDĘ JEST NAPRAWDĘ DOBRE W ROBIENIE RZECZY POZA ZASIĘGIEM F2P 😂
Bardzo podoba mi się ta gra, łatwa do kontrolowania, grafika jest dobra, proszę spróbuj wprowadzić zmiany w tej grze, aby ułatwić graczowi odpoczynek.
Ok
Ta aktualizacja to dwa kroki wstecz. Jak to możliwe, że w meczu VS przeciwnik strzeli z obrońcami 12-14 goli. To śmieszne....proszę...Silnik gry jest jak w fifa 2003...proszę to naprawić....
Besensu
👌.
Długie lata trwa ładowanie
Kontent spoko ale gameplay do wyrzucenia. Graj się średnio, jesteście są niecelnymi strzałkami z metra nie chcą wcielić. Kilka razy miałem szansę, że było 10-11, podałem prostopadle, a mecz się nagle skończył, mimo że udało się osiągnąć osiągnięcie.
Po kiepsko. Miałem zespół powyżej 100 lat w ramach grupy dostały się do szczytu czerwonego. A ulepszanie zawodnie jest jakies nienormalne
Bob's World 2 - Running game ጀብዱ ergz
FIFA-fodbold Sport lalw
Przede wszystkim połączenie jest naprawdę złe, ponieważ moje Wi-Fi będzie pełne, ale ciągle mówi, że niestabilna sieć jest naprawdę denerwująca i zawsze rozłącza się z grami, ale twoja gra jest fajna
Ta gra jest świetna, to jak FIFA 22 🤩, jeśli nie masz FIFA 22. Nie martw się, ta gra cię dostała. Rywale dywizji i piosenki itp. Wszystko jest jak FIFA 22. Mówię to, bo mam teraz FIFA 22 do pobrania!
FIFA-fodbold Sport wqe
Dlaczego gra ciągle mnie rozłącza... W h2h. A jeśli mój przeciwnik rozłączy się, sztuczna inteligencja gra w jego imieniu. Co nie jest dobre. Jeśli przeciwnik się rozłączy, po prostu daj punkt osobie, która nie jest odłączona. Z tego powodu odinstalowałem grę i ponownie ją zainstalowałem, ale było tak samo jak wcześniej, teraz jestem całkowicie sfrustrowany 😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠.
Nie rozumiem, dlaczego co sezon restartujesz i usuwasz funkcje, które były dobre w grze, a najgorszą z nich jest opcja cenowa na rynku, ponieważ teraz nie mogę kupić żadnych graczy, ponieważ pokazuje tylko 100 najlepszych, które są w milionach wszystkich czas, po co usunąć funkcję, która była w grze od lat i nie sprawiała żadnych problemów
Rynek transferowy bardzo irytuje, dlaczego czekam po kupieniu zawodnika, głupi pomysł proszę o zmianę i jednocześnie gra trochę nudna. Gracz FIFA 22 nie biega, zawsze idą. Za każdym razem, gdy mój zespół przegrywał błąd sieci, głupia gra 😠.
Niestety noe ma mozliwosci dac oceny na minusie - gra jest beznasziejna chocby pod wzgledem tego ze w Division Riwars nie dobieraja ci przeciwnikow na tym samym poziomie
Jest fajna i gram już od fiu 18 lecz w fifie 22 nie podoba mi się bardzo market
Z jakiegoś powodu, jeśli twoje połączenie internetowe nie jest tak dobre, jak twój przeciwnik, daje im więcej szans, co jest naprawdę denerwujące
Gołąb pantofel
Spoko póki co jeszcze testuję...
Jezu ile ma się już ja już 2 godziny już czekam skrućće na plis ja
W poprzednich poprzednich sezonach do dramatu. Rejony bez sensu, nie można grać z kumplami z innych części świata. Co chwilę wywala z gry w h czy vsa. Trenuj też zepsute, nie można wytrenowanego zawodnika wrzucać w innego. Ktoś kombinował ale ewidentnie za bardzo i w zlą stronę. A taka fajna gra była. Nie cóż. Trzeba będzie sobie inną rozrywkę. Wszyscy moi znajomi też już porezygnowali.
Pisze do wszystkich tych cwaniaków, którzy krytykują ludzi, co piszą, że mają wku**, bo nie mają swojego składu.. Robię te mondrali, co piszą, że kupujesz nową gre czyli następną przyszłość i trafsz od nowej... dobra, wszystko rozumiem.. ale tutaj nie ściągało sie nowej gry tylko robiło aktualizacje!! Kupując nową fife chceszsz od początku, ale gdy grać w starą to grasz w starą! A tu nie masz takich możliwości!! To powinna być nowa gra nie aktualizuje, a w starej tylko info, że jest aktualny.
ok
FIFA Football Sporta spēles lrkb
Fajna gra i jest to moja ulubiona gra, ale dlaczego kupując gracza na rynku czekam godzinami, aby go wziąć? Proszę to szybko naprawić i mam nadzieję na większy sukces 🤍
Ea Sports, to nagły wypadek, odpowiedz na moją recenzję Nie mogę zalogować się na mój mobilny login na Facebooku, więc proszę o natychmiastowe rozwiązanie tego problemu. To mój jedyny problem, z jakim zetknąłem się w FIFA mobile. Twoja grafika to bardzo dobre umiejętności gracza, anlog totalnie ta gra jest bardzo fajna, warto ją pobrać w 80mb
Gra jest dobra i ma świetne wyniki… ale jest problem, jak podczas gry w h2h, zdyskontowałem bez żadnego powodu, nawet mój internet jest tak dobry. Mam nadzieję rozwiązać ten problem. Dziękuję
Mecze zastają dobierane nie są sprawiedliwe poza tym, że nie muszą się przechodzić między wygranymi meczami po nowej sytuacji, w której są wygrane
Naprawdę podoba mi się, że w końcu umieściłeś komentarz w grze, to naprawdę dodaje inne wrażenia, nawet jeśli nie jest to nic nowego, po prostu sprawia, że gra jest bardziej żywa, świetna gra
Recenzja gry FIFA 22. Grafika jest dobra, grałem w kilka gier.. Podoba mi się. Teraz problemem jest częste rozłączanie się podczas gry w H2H.. nie tylko raz.. w każdym meczu H2H
Będzie nam bardzo miło, jeśli w tej grze dodany zostanie szybki mecz jak fifa 22 (pc) i Liga Mistrzów UEFA.. Wtedy ocenimy 5 gwiazdek.. Spróbuj dodać szybki mecz i Ligę Mistrzów UEFA..gdzie możemy wybierz naszą ulubioną drużynę z dowolnej ligi 🙏👍